Fotoverhaal van mijn nieuwe weg

“De fotoshoot met Hannah was zo fijn. Ze wist precies hoe ze om moest gaan met m’n dochters en ze bewoog feilloos mee met de energie en de spanningsboog van de kids. De energie op de dag zelf was precies zoals het moest zijn en dat zie je ook terug op de foto’s: Hannah ziét je echt.”

Talita Kaloe – Soulstores


Mijn nieuwe stijl gaat nog dieper, er is nog meer gevoel in beeld en zelf ben ik mij aan het ontwikkelen als mens; dat zie je ook in mijn werk. Er komt meer ruimte voor creativiteit. En rust.

Als ondernemer, bedrijf of zzper, kunstenaar, zangeres of gewoon jij; het is soms een enorme uitdaging om jouw unieke ideeën vast te leggen in beeld. Laat mij je helpen! Ik geniet van het transformatie proces wat ik voor mijn ogen zie gebeuren en heb altijd een grote passie gehad voor storytelling. Als stylist denk ik graag met je mee, wat werkt er? Waar wil je wat zeggen en hoe vertaal je dit?

Ik werk vanuit én op gevoel en creëer zo een intieme fotoreportage van jouw verhaal. Laat je leiden door dat wat er allemaal al is, je hoeft niks te kunnen of worden, ik zal je liefdevol begeleiden in het hele proces.

Mijn lievelingsbeelden zijn puur en rauw, verhalend en vol van gevoel.

Iets voor jou? Vanaf dit nieuwe jaar gaan er een paar dingen veranderen. De mogelijkheden om samen te werken zijn iets minder uitgebreid, de vorm is gevonden; alle verschillende pakketten hebben meer focus. Zo krijg jij het allerbeste van mij, zo kan de kwaliteit waarborgen.
Alle nieuwe tarieven zijn zichtbaar op de pagina aanbod. Wil je iets heel anders, of heb je toch een speciaal verzoek? Ik sta nog steeds voor alle zaken open, maar ben zorgvuldig in wat ik aanneem. Om echt te geven wat je verdiend is een klik op gevoel enorm van belang. Contact kan altijd! Spreek mij vooraal aan en deel je vragen en wensen; wie weet.Zie je heel graag in dit mooie nieuwe jaar!

Volg mij op @hannahsophiastories voor de laatste ontwikkeling en wil je meer weten over mijn belevingen en waar mijn persoonlijke reis zich op dit moment bevindt? Dan is een inschrijving voor mijn belevingsbrief all you need to do. Je vind de mogelijkheid onderaan de homepagina.

  • WORDS: Hannah Sophia
  • PHOTOGRAPHY: Hannah Sophia
Fotoverhaal van mijn nieuwe weg
Fotoverhaal van mijn nieuwe weg
Fotoverhaal van mijn nieuwe weg
Fotoverhaal van mijn nieuwe weg
Fotoverhaal van mijn nieuwe weg
Fotoverhaal van mijn nieuwe weg
Fotoverhaal van mijn nieuwe weg
Fotoverhaal van mijn nieuwe weg
Skip to toolbar