Is er een cursus die wel echt helpt?

Hoe ik alles veranderde met deze cursus van House of Wholeness.

“als je iets niet veranderd, kies je ervoor” dat was op mij van toepassing, lang.

Ik vroeg het mij veelvuldig af, is er een cursus die wel werkt? Die alles in zich heeft zodat je wel echt kunt veranderen? Er is veel. Veel aanbod, veel verschil, veel kwaliteit; maar vooral ook veel duizend in een dozijn. Iedereen kan coach worden, iedereen kan een online cursus maken. Ziet het er een beetje leuk uit en doe je de marketing goed? Dan hoeft de inhoud nog niet eens zo goed te zijn. Dat stoort mij. Jullie kennen mij, dingen die onzuiver zijn storen mij al snel. Daarom was ik blij verrast dat een oude bekende mij benaderde. Wil je mijn cursus testen?

De cursus is niet zoals andere, vooral omdat alles wat ik ooit gelezen en geleerd heb wel meegnomen is. Van the work van Byron Katie, tot de simpeltste trucs, tot meditaties, innerlijk kind werk en nog meer. Over dat een na laatste viel ik vaak. Innerlijk kind werk. Again, veel is zo onzuiver in de spirituele hoek. Wanneer ben je spiritueel? Wat is spiritualiteit? Kun je dat zuiver verkopen? Veel vragen. Ik blijf het een grijs gebied vinden, werken aan jezelf. Als het praktisch wordt, logisch en duidelijk dan kan je er eigenlijk niet meer omheen!

  • Cursus HOW inclusief
  • WORDS: Hannah Sophia
  • PHOTOGRAPHY: Hannah Sophia
  • Kijk voor meer informatie op:
Is er een cursus die wel echt helpt?
Skip to toolbar