Ik begon al jong met schrijven, maar raakte ergens onderweg mijn zekerheden kwijt. Ik ben verliefd op het ontdekken van nieuwe plaatsen en mensen, om te zien wat hen beweegt, om te praten en te kijken. Ik observeer graag, maar ben ook graag in gesprek. Ik hou van de magie van woorden, van bergen en de zee van stilte en lawaai en alles wat leeft.Als echte avonturier alleen naar India, treinreizen van meer dan dertig uur en trektochten in Nepal, mij kan het niet gek genoeg. Ik zie ook de andere kant, raak verward soms van deze wereld en wil graag met jou delen wat ik hierin ervaar.

Ik studeerde af als stylist, heb altijd oog voor detail gehad en vond het niet moeilijk om ideeën te vertalen naar sprekend beeld. Ik ging als freelancer werken, startte mijn eigen label, had drie jaar een webshop en runde grote campagnes voor bedrijven. ​Het was een droom en ik zou niks anders hebben gedaan. Ik voelde me wel gevangen in mijzelf en heb in januari 2017 mijn huis opgezegd, ik ben gestopt met mijn webshop en trok opnieuw zonder basis de wijde wereld in.

​“Ik moest leren luisteren, ben perfectionistisch en gedreven en zit vaak mijzelf in de weg. Ik moest eerst leren stilstaan, pas toen kon ik vooruit. Ik wil mijn hart volgen, waar dat ook heen leidt.”

Sinds ik dat hart ben gaan zoeken kan ik niet meer terug. Mijn innerlijke kracht werd groter en ik ben al van jongs af aan geïnspireerd door andere culturen. Het boeddhisme laat me inzien dat het allemaal ook zo anders kan… Ik wil je inspireren, ik wil je laten zien dat alles begint met een wens. Mensen vragen mij wel eens: “Hoe doe je dat dan? Waar haal je dat lef vandaan?” Ik zeg altijd: “Ik ben net zo bang als jij, maar ik doe het gewoon…”

About / Contact

Follow my
journey –

About / Contact